BTCC er tilbake med et smell!

For en flott måte å kickstarte 2016 British Touring Car Championship. Honda-teamet ønsket velkommen tilbake til Halfords som nøkkelsponsor for Honda Team Dynamics, så vel som Nextbase dash-kameraer – vår første opptreden i BTCC.

Været på Brands Hatch var ute, og Honda-teamet var klare for sesongens tre første løp. Gordon Shedden (andre) og Matt Neal (tredje) satte det tidlige tempoet i løp en, sammen med en fantastisk kjøretur av Tom Ingham (første) fra Toyota Avensis-teamet.

Det andre løpet brakte et par knalloransje Halfords Yuasa-biler til fronten – der de ble værende i løpet av løpet til tross for en sen panikk takket være et lite oljesøl på et hjørne som så mange biler skli av. I det omvendte ruteløpet kjempet den tredobbelte mesteren Matt Neal hardt på myke dekk for å krysse målstreken som nummer fem og fullføre dagen som mesterskapsleder.

Dessverre fikk Gordon 'flash' Shedden en sen punktering, men til tross for det endte han dagen på andreplass i totalstillingen. "Det har vært en god helg, med et par pallplasser inkludert en seier, et stort poengfang og Matt og meg selv som ble første og andre i førerklassifiseringen," sa Shedden. Så den nye sesongen er i gang, og vi er begeistret for å se de Nextbase-sponsede bilene lede mesterskapet allerede.

Runde fire, fem og seks av BTCC-kampanjen 2016 vil finne sted på Donington Park 16.-17. april. Ser deg der!